Naše mise
Jsme si vědomi důležitosti logistiky. Protože právě ona v mnoha situacích rozhoduje
o celkové spokojenosti zákazníků. Neustálým zlepšováním jak našich služeb,
tak i vnitřních procesů se snažíme o naprostou spokojenost našich partnerů. Chceme budovat se svými klienty dlouhodobé vztahy založené na důvěře. Naši partneři oceňují,
že se na nás mohou opravdu spolehnout.
Proč si vybrat právě HRAL?
Tradice
Společnost HRAL s.r.o. byla založena v roce 1998 s výlučně českým kapitálem. Za více jak 25 let na trhu jsme získali přední postavení v oblasti logistiky a snažíme se neustále toto postavení posilovat.
Zázemí
Aktuálně máme více jak 350 kmenových zaměstnanců, náš vozový park čítá přes 150 vozidel a disponujeme více jak 10 000 metry skladovacích ploch.
Technologie
Nad naší činností bdí vlastní IT systém trackingu a reportingu, který jsme plně schopni přizpůsobit na míru potřeb našich partnerů.
Co umíme?
Přepravujeme a skladujeme jak paletové, tak kusové zásilky. Naše síť dep a skladů pokrývá celou republiku a jsme tak schopni velmi efektivně nakládat i s atypickými zásilkami. Disponujeme od kamionů vhodných pro přepravu objemných zásilek na delší vzdálenosti, přes malá nákladní auta až po elektrické dodávky vhodné do center velkých měst.

Nezalekneme se ani přepravy chlazeného, mraženého zboží a potravin, včetně potřebných certifikací a reportingu. Jsme držitelem certifikátu HACCP.
Záleží nám na životním prostředí
Ekologie je pro nás stěžejní téma. V blízké budoucnosti chceme, aby centra velkých měst (Praha, Brno, Ostrava) obsluhovala minimálně z 25% elektroauta. Kromě aut jezdících na elektrickou energii máme v našem vozovém parku i významné množství aut na CNG.

Vozovým parkem, ale naše snaha o minimalizování dopadu našeho podnikání na životní prostředí zdaleka nekončí. Jsme si vědomi významu odpovědného přístupu a snažíme se ho aplikovat ve všech odvětvích naší činnosti. Od striktního třídění odpadu, které považujeme za samozřejmost, přes preference v oblasti recykovaných a recyklovatelných materiálů, až po snahu vést zaměstnance k ekologicky šetrnému chování.
Náš vozový park
Vozový park je nejdůležitější částí při poskytování logistických služeb. Neustále ho rozšiřujeme a obměňujeme. Všechny naše vozy jsou nové s maximálním stářím
do 3 let. Během jejich životního cyklu dbáme na řádnou údržbu v autorizovaných servisech a potřebnou péči. Snažíme se o vyvážený mix vozidel na konvenční pohon, vozidel jezdících na CNG a elektroaut. Všechna naše vozidla jsou napojena na GPS monitoring a vybraná jezdí v teplotních i jiných režimech. Chlazené, mražené,
s trezorem, …
Dodávkové vozy do 3,5t
Kapacita: 8 palet
Nákladní vozy nad 3,5t
Kapacita: 12 / 18 / 21 palet
Kamiony
Kapacita: 33 palet / 66 palet s patrovým návěsem